подивився я на вашу формочку(лева)-формочка дуже зализана-фактура ноль, а вилитий виріб немає ніякого естетичного вигляду. форми під такі барельєфи треба робити з силікону-тоді можна зняти форму з виробу із складною фактурою і відємними кутами-більше того можна робити покраску в формі(смола в один колір-маска може бути декілька різних)
я та пробував і в мене все вийшло.
силіконів є купа різних є навіть такі які призначені до заливки легкосплавних металів ну і ше купа всього - коротше якшр інтересно то може шось підскажу-якшо буде смисл в таких підказках(можливо шо ви вже все те знаєте)
модерация .посмотрел я на вашу формочку (льва)-формочка очень зализанная-фактура ноль, а вылитый изделие нет никакого эстетического вида. формы под такие барельефы надо делать из силикона-тогда можно снять форму с изделия со сложной фактурой и отрицательное углами-более того можно делать покраску в форме (смола в один цвет-маска может быть несколько разных)
я и пробовал и у меня все получилось.
силиконов есть куча разных есть даже такие которые предназначены для заливки легкосплавных металлов ну и еще куча всего - короче якшр интересно то может что-то подскажет-кликнув будет смысл в таких подсказках (возможно что вы уже все то знаете)